Το νέο μας κατάστημα El Baño έρχεται για να αποτελέσει μια νέα τάση στο χώρο των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων, αλλά και της κουζίνας, καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία νεροχυτών, μπαταριών κουζίνας, αλλά και απορροφητήρων, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που αποπνέουν υψηλή αισθητική και ποιότητα, προσαρμοσμένες στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.

Η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, με σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών, τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών, αποτελεί τον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της εταιρίας. Η υψηλή αισθητική, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η πληθώρα ετοιμοπαράδοτων αποθεμάτων στην αποθήκη μας, εξασφαλίζει την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Με αυτό τον τρόπο θέτουμε δυνατές βάσεις για μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες.

Η εταιρεία μας, ως θυγατρική της Δ. Ι. Παπαντωνάκης, που βρίσκεται στον χώρο των ειδών υγιεινής και της θέρμανσης για πάνω από 40 χρόνια, εγγυάται παράλληλα την αξιοπιστία και την πείρα, που προσφέρει στον χώρο ένα όνομα με σταθερή αξία και μακρόχρονη πορεία.

Μέλημα μας να προσφέρουμε στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα, σε προσιτές τιμές και με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Στόχος μας η πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Espa banner